Öt érv a törölközőszárító radiátor rendelése mellett

Felújítás előtt áll? Ne feledkezzen meg a törölközőszárító radiátorokról, amelyek napjaink nélkülözhetetlen kiegészítői a fürdőknek!

Sokan a tavaszi időszakban szeretnének hozzálátni a felújításhoz, ugyanis a jelenlegi körülmények már nem felelnek meg az elképzeléseknek. Egyesek szívesen fogadnának tippeket, hiszen nem igazán tudják, hogy manapság mik azok a dolgok,  amik nem hiányozhatnak egy korszerű ingatlanból.

Amennyiben a fürdő is átalakításra fog kerülni, érdemes számolni a törölközőszárító radiátorral, amely napjainkban igencsak népszerű megoldásnak számít, nem véletlenül. Több érv is szól a fűtőberendezés mellett!

1. Kevés helyet foglal

A régi, hagyományos radiátorok rengeteg helyet levesznek a fürdőkből, ami egy szűkebb tér esetében komoly kényelmetlenséggel is járhat. A törölközőszárító radiátorral jelentős területet fel lehet szabadítani, amivel tovább lehet növelni a fürdő komfortját.

2. Design elemként is megállja a helyét

Ha szeretné valamilyen látványos elemmel feldobni a fürdőt, akkor ehhez a törölközőszárító radiátor is kiváló választás lesz. Akár térelválasztóként is telepíthető, így még látványosabb összképet lehet létrehozni.

3. Fürdő párátlanítás felsőfokon

Felújítás után különösen fontos, hogy sokáig szép és tiszta maradjon a fal. A túl nagy páratartalom miatt a fürdőben könnyen kialakulhat penész is, azonban, ha lett telepítve törölközőszárító radiátor, emiatt nem kell aggódni. A berendezés használata mellett nincs nagy páratartalom, így pedig a penész sem jelenhet meg.

4. Egészségügyi kockázatok csökkenése

A nedves törölközők igen nagy kockázatokat jelentenek egészségügyi szempontból, rengeteg baktérium telepedhet meg az anyagban. A radiátor folyamatosan gondoskodik a higiénikus, száraz törölközőkről.

5. Gyors ruhaszárítás

A törölközőszárító radiátorokkal bizonyos ruhák, például pólók szárítása is felgyorsítható, így nem kell napokat várni adott darabok viselésével.

Ha meggyőzték az érvek, nincs más hátra, mint a törölközőszárító radiátor megrendelése. Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

Share Button

Hozzászólások zárva.