Géppark

Sürgősen ipari kazánjavításra van szüksége?
Telefonáljon és rendelje meg kazánjavítását! +36 96 / 543 040

A munkák elvégzéséhez az alábbi berendezésekkel rendelkezünk:

Hegesztőgépek:

Lincoln DC 100 eljárás: 121
ESAB LAW 500W eljárás: 135
Phonix 400 eljárás: 135
Lincoln eljárás: 135
ESAB Compact 315 eljárás: 135
ESAB eljárás: 141
Migatronic eljárás: 141
POLYSOUDE PS 254-2

Orbitális csővégbehegesztő

eljárás: 141 gépi  hideghuzalos

 

Lemezalakítók:

Élhajlító STROJARNE PIESK LODD 200 t (4000)
Lemezolló DIGÉP DLB 8 x 2050
Lemezolló STROJARNE PIESK CNTA 3150 / 25
Lemezhenger PGH UBBA 3000 x 25
Lemezhenger PGH UBBA 6
Lemezbetörő REXROTH MANESMANN 353 / 1000

Forgácsológépek:

Megmukálóközpont Heckler & Koch x: 1500 y: 800 z: 600
Megmukálóközpont STAMA x: 4000 y: 1000 z: 1200
Karusszeleszterga Ø 1300
Fejeszterga Ø 1900
Esztergagép MVE 3000
Horizontál MVE 2500
Négyfejes marógép MVE 3000
Sugárfúrógép HFR 75 / 2000
Esztergagép ZGMM ø 500 – 5000

 

Meghibásodott? Ne várja meg a következő telet a kazánjavítással!

kazánjavításA kazán bizony bármikor meghibásodhat, akár a fűtési szezon végén is. Ilyenkor sokan hajlamosak úgy állni a kazánjavításhoz, hogy elhalasztják azt a következő fűtési szezonig, hiszen nagyjából az ősz második feléig nincsen szükség a készülékre.

Mi azonban inkább azt javasoljuk a tulajdonosoknak, hogy ne halogassák a döntést, és amint lehet, hívjanak egy hozzáértő szakembert, aki feltárja a kazán hibáit és javaslatokat tesz annak megjavítására. Azért sem érdemes engedni a halogatás késztetésének, mert az utolsó pillanatban is kiderülhetnek olyan dolgok, amikre nincs felkészülve a kazán tulajdonosa.

Akár az is előfordulhat, hogy a hiba olyan nagy, hogy a kazánjavítás már nem opció és új készülékre van szükség. Ha ezt időben tudja meg, a következő fűtési szezonig gondoskodhat a megoldásról, és nem az utolsó pillanatban kell kapkodnia.

Keressen minket bátran, és vegye igénybe szolgáltatásainkat profi kazánjavításhoz bármikor! Megadott elérhetőségeink bármelyikén kapcsolatba léphet velünk a részletekért!

 

 

Ne bízza a véletlenre a kazán javítását!

A mai világban sajnos sok szolgáltató cégben nem lehet megbízni. Ki ne hallott volna már olyan esetről, hogy korántsem azt kapta a pénzéért, amit jogosan elvárhatott volna, mert utólag derült ki, hogy az adott cég mégsem rendelkezik a megfelelő eszközökkel a munkálatok elvégzéséhez.

Cégünk kazánok gyártásával és javításával foglalkozik. Ezen a területen elengedhetetlen a speciális eszközök, gépek alkalmazása, hiszen ezek nélkül lehetetlen a feladatok elvégzése.

Célunk, hogy Ön teljes mértékben elégedett legyen az általunk végzett munkával. A birtokunkban lévő berendezések minősége, valamint munkatársaink szakértelme és tapasztalata a garancia arra, hogy kazánja ismét tökéletes fog működni.

Nálunk nem érheti meglepetés, cégünk garantáltan rendelkezik az elvállalt munkák elvégzéséhez szükséges berendezésekkel. Gépparkunkban megtalálhatóak hegesztőgépek, lemezalakítók és forgácsológépek, melyekkel minden kazánjavítással kapcsolatos munkálatot el tudunk végezni.

Az alábbiakban szeretnénk bemutatni gépparkunkat.

A kazán karbantartásának fontossága

A rendszeres használat során a kazánok alkatrészei, égői, hőcserélői elállítódhatnak, elszennyeződhetnek vagy egyszerűen elhasználódhatnak az idők során, melynek következménye a kazán működési hatásfokának csökkenése, majd meghibásodása. A rendszeres karbantartással megelőzhetőek a balesetek és a nagyobb anyagi kiadások.

A rendszeres karbantartásoknak köszönhetően a széndioxid mérgezések nagy százalékban megelőzhetőek lennének és ezzel a halálos balesetek száma is jóval csökkenne, továbbá egyes alkatrészek tisztításával, karbantartásával hosszabb élettartamú lehet a kazán. Azonban természetesen adódnak olyan helyzetek, amikor elengedhetetlen a javítás, ugyanakkor ezt időben felismerve megóvhatjuk a többi alkatrész épségét és a kazán teljesítménye sem romlik. A kazán rendszeres karbantartása és szükség esetén javítása egy megtérülő befektetés, amely elenyésző a lehetséges balesetek és halálesetek súlyossága mellett.

Ha Önnek is profi szakemberekre van szüksége, akik megfelelő felszereléssel rendelkeznek, keressen meg minket elérhetőségeinken és készséggel állunk rendelkezésére!

Mit érdemes tudni a termosztátokról? 1.rész

Mit érdemes tudni a termosztátokrólAz egyszerű szobatermosztátok viszonylag olcsó szerkezetek, a kazánok árának csak elenyésző részét teszik ki, mégis könnyedén kezelhetők velük a fűtés-és hűtésszabályozás.

A fűtést vezérlő szobatermosztát helyes kiválasztása, és a megfelelő helyre szerelése rendkívül meghosszabbíthatja a kazán élettartamát, sőt, a működés szempontjából rendkívül meghatározó. A rosszul működő fűtés mögött nem mindig a kazán meghibásodása áll, hanem sokszor a termosztát. Érdemes szakemberekre bízni a bekötést és az elhelyezést, hogy később kevesebb esély legyen a kazán meghibásodására. Nem ritka, hogy a helyesen felszerelt és bekötött termosztátok után a kazán működése is helyre áll, és a problémák megszűnnek.

Forduljon Ön is szakemberhez otthoni kazán beszerelésekor, valamint a termosztát megfelelő helyének és bekötésének megválasztásakor, hogy később elkerülje az adott fűtési problémákat és a kazán megfelelően üzemeljen! Kazánnal kapcsolatos kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal, garantált, hogy szakszerű munkát végzünk és a kazánnal később nem lesz problémája!

Mit érdemes tudni a termosztátokról? 2. rész

Mit érdemes tudni a termosztátról? Mire kell ügyelni a termosztátok helyes beszerelésénél?

A termosztát választásánál alapvető szempont az elektromos feszültség. A termosztátokat általában 12 V, 24 V és 230 V feszültségre gyártják. Ezeknek a megválasztását fontos a kazán típusához igazítani. Mielőtt termosztátot vásárolunk, nézzük meg, hogy milyen feszültségű termosztát illik a kazán vezérléséhez. További szempont az, hogy érdemes a kazán leírásában megnézni, hogy hány vezeték igényel bekötést. Ha háromvezetékes bekötésű, ne is kísérletezzünk más típussal.

Azt, hogy hova érdemes a termosztátot elhelyezni, azt a kazán helye határozza meg, ugyanis fontos, hogy a kettő összhangban tudjon egymással működni. Ha rossz a hely, akkor nem megfelelő információkat közvetít majd a termosztát, így nem valós jelzés fut be a kazán vezérlőjébe. Nem érdemes a termosztátot a nappaliba, illetve a konyhába helyezni, ugyanis ha csak rásüt a nap, vagy érzékeli a konyhában felgyülemlett nagyobb hőmennyiséget, akkor nem kapcsol be a termosztát.

A Kazánok működésével és bekötésükkel kapcsolatos kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

Mikor van szükség kazánjavításra?

Mikor van szükség kazánjavításra?Ugyan a kazánok üzemeltetése és karbantartása felelősségteljes és szigorú ellenőrzést igényel, bizonyos időközönként szükség van kazánjavításra. Fontos, hiszen minden üzemeltető célja, hogy elkerülje a robbanásveszélyt és az üzemzavarokat.

A kazán meghibásodások általában két okra vezethetők vissza:

  1. A kazán ellenőrzését hanyagul végzik el vagy a karbantartását felületesen végzik.
  2. Hosszú távon nem szakszerű módon üzemeltetik a kazánt. Előfordulhat, hogy a rossz minőségű tüzelőanyag okozza a nem megfelelő működést.

Mindkét esetben haladéktalanul gondoskodni kell a kazán javításáról, hogy még idejében elkerülhető legyen a tüzelőanyag robbanás.

Amennyiben bármilyen eltérést tapasztal kazánjának működésében, ne habozzon gondoskodni annak javításáról! Ha minőségi, nagy szaktudással rendelkező mesterekkel szeretné javíttatni kazánját, akkor keressen bennünket bizalommal! Ne hagyja az utolsó pillanatra, ne várja meg robbanást, keressen fel minket kazánjavítás kapcsán!

Share Button